maandag 5 november 2012

Tweede team haalt eerste punt binnen!

We wisten van tevoren dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden tegen onze ruim hoger gerate tegenstanders, maar het is uiteindelijk gelukt en er had nog meer in gezeten. De wedstrijd begon met een snelle nederlaag van Marijke, die een voorsprong van 2 pionnen zag verzanden na stukverlies.
Daar tegenover stond dat Gijs snel goed kwam te staan. Gerard pakte vervolgens knap het punt. Daarna was het nog spannend: Cees zette de goede lijn voort en boekte winst na wat gepraat van de tegenstander. Casper verloor tegen een sterke tegenstander, maar Gijs verzilverde zijn goede stelling. Ook Agus ging met wit ten onder.
Tenslotte moest ik zelf na een mooie opening de vlag strijken. Na afloop bleek dat ik veel gemist heb, jammer. Toen was het 3-4 en enkel Eric was nog bezig. Hij hield echter knap stand en daarmee was ons eerste punt een feit. De volgende keer tegen Promotie 3 hebben we zo mogelijk nog een grotere uitdaging, maar de afgelopen wedstrijd laat zien dat we in deze klasse meekunnen.

Wim Bergers

Geen opmerkingen: