zondag 25 januari 2015

Scheve Toren 3 wint weer met grote cijfers (6-0)!

Vrijdagavond 16 januari kreeg Scheve Toren 3 de jonge speler(tje)s van DSC 11 op bezoek. De jonge talenten uit Delft bleken echter niet opgewassen tegen onze sterspelers, hoewel het er hier en daar om spande.
Op het 6e bord kwam invaller Mike van Leeuwen achter te staan na een slechte ruil. Gelukkig maakte Mike’s tegenstander een fout en kon hij de winst pakken.
Op het 3e bord had Stijn toen al zijn partij gewonnen. Op de andere borden ging het nog gelijk op. Even later kregen Ward en Luc een voordeel te pakken en gaven dat niet meer uit handen.
Luc greep zijn kans en won de partij. Ward beleefde door goed spel van zijn tegenstander nog enige hachelijke ogenblikken, maar wist zijn partij gedecideerd naar winst te spelen.
Op de borden 1 en 2 was een stevige strijd losgebrand. Ivo - aan het 2e bord - koos een gedegen aanvalsplan dat tot het beoogde resultaat leidde. Bij Marijke ging het iets moeizamer, maar ook zij wist alle voetangels van haar tegenstander te ontwijken en won de partij. 6-0 als einduitslag.

Wil Boonman

Geen opmerkingen: