zaterdag 10 januari 2015

Scheve Toren 3 wint van studenten Delft 0-6

Dinsdagavond (Drie koningen) trad het team van Scheve Toren 3 op volle sterkte aan tegen de studenten van Paris 1. Om half acht begon de wedstrijd in de sociƫteit Phoenix. Op het eerste en tweede bord (Richard en Wil) maakten onze tegenstanders al snel wat foutjes en kwamen een stuk achter.
Op de volgende drie borden ging het toen nog gelijk op (Ivo, Matthieu en Stijn). Ward had op het zesde bord wat kleine probleempjes.
Richard en Wil konden hun stukwinst langzaam maar zeker uitbreiden en zetten al snel hun tegenstander mat. Richard kon zijn tegenstander zelfs op 4 manieren mat zetten en koos de mooiste.
Stijn en Matthieu hadden ook een voorsprong opgebouwd, maar Wards problemen waren ietsje groter geworden. Daarna loste Ward zijn moeilijkheden op.
Hij kwam weliswaar met een stuk minder in een gewonnen stelling en zette zijn tegenstander volgens het boekje mat. Snel daarna ging ook de 6e student in de fout en kon Ivo zijn koning verschalken. De zes wijzen uit het oosten kwamen, zagen en overwonnen.

Wil Boonman

Geen opmerkingen: