zondag 3 november 2013

Scheve Toren 2 verliest ruim van sterk DD 3

De uitslag laat op zich zelf niets te raden over. DD3 is een sterk team en we wisten dat het een zware klus zou worden. Gelukkig hadden we een compleet team en Jan was er toch bij en Richard kon voor Cees invallen. Ook het parkeren vooraf (gratis!) lukte.
De wedstrijd begon met een snelle nederlaag van Agus en een snelle remise van Casper. Hierna was het nog een spannende strijd, maar ook Gijs moest sneven. Er waren nog 5 borden over en Jan, Rob en Gerard stonden goed en Richard en ik stonden ongeveer gelijk.
Helaas tastte Gerard mis en ook Rob begon een blunder. Intussen had ik remise en Richard had een iets mindere stand in iets betere maar remiseachtig eindspel omgebogen. Jan had te weinig tijd en zag zijn goede stand verloren gaan door de klok. Richard deed er alles aan om meer dan remise te behalen, maar in het heetst van de strijd ging er toch iets mis. Zijn tegenstander bood echter remise aan en verdiende daarmee zeker de sportiviteitsprijs. Al met al was de uitslag toch wel geflatteerd, maar kunnen wij ons troosten met de gedachte dat dit een van de sterkere teams van de poule was.
Wim Bergers

Geen opmerkingen: