zondag 24 maart 2013

Tweede team verliest van koploper DSC

Voor onze tegenstanders stond er veel op het spel en wij moesten in ieder geval onze sportieve plicht doen. Ondanks het verschil in rating van vooral de eerste 4 van Delft is het toch een spannende wedstrijd geworden. Na een redelijk snel verlies van mij, waren er goede remises van Erik en Agus (tegen sterke speler) en een mooie winst van Gerard en stond het weer gelijk. Volgens kenners had er voor Agus wellicht nog wat meer in gezeten.
Vervolgens won Marijke een technisch toreneindspel met een pion meer en was het dus zelfs 3-2 voor ons. De laatste 3 partijen stonden er echter toch niet zo goed voor.
Rob stond iets minder tegen de enige dame van DSC, Arie kwam een stuk achter en Casper stond ook niet gemakkelijk. Arie en Rob verloren hun partij en Casper (onze laatste hoop) hield land stand, maar moest toch opgeven: 3:5 dus (door Guus voorspeld!).
Al met al toch een goed resultaat van het tweede. Als laatste wedstrijd wacht ons nog ook een sterke tegenstander Bobby Fischer/ Wassenaar. Wat betreft het gratis bier viel de schade nogal mee.
Wim Bergers

Geen opmerkingen: