zaterdag 11 januari 2014

Scheve Toren 2 in barre tijden

Scheve Toren maakt moeilijke tijden door en verliest met ruime cijfers van Botwinnik. Arie Kies had wel zijn dag en scoorde het volle punt.
Het begon allemaal nog redelijk goed: weliswaar verloor Casper door een foutje snel, maar Arie trok de stand gelijk met een mooi offer.
Hierna ging het echter snel mis: Cees en ik verloren waardoor de stand al weinig hoopvol was. Gijs kreeg remise aangeboden op het tweede bord, maar speelde dapper door. Alles leek nog niet verloren, maar toen ook Agus nog verloor was de wedstrijd in feite beslist.
Op de overgebleven borden hadden Rob en Gerard nog kansen. Helaas verloren beiden nadat Gerard zelfs nog een remiseaanbod had afgeslagen. Gijs hield stand, maar moest door zetherhaling in remise berusten. Het had dus een halfje meer kunnen zijn, maar Botwinnik bleek gewoon te sterk voor ons.
Het tweede team moet proberen van de laatste wedstrijden nog iets te maken om aan degradatie te ontkomen. De wedstrijdleider van Botwinnik maakte nog een leuk grapje en kondigde ons aan als Pisa 2!
De teamleider Wim Bergers

Geen opmerkingen: