maandag 7 oktober 2013

Tweede team verliest nipt

De eerste wedstrijd van het tweede in de eerste klasse begon met een aantal snelle remises van Casper, Jan en Cees. Cees mocht nog van geluk spreken want zijn tegenstander had een leuke kans laten liggen. Vervolgens werd er aan Gijs en mij remise aangeboden. Gezien de stellingen zijn we er toch niet gelijk op ingegaan. Wat later heeft Gijs toch het halve punt genomen. Het was dus 2-2 en we hadden nog goede kansen op een gelijk spel of misschien wel meer.
Helaas verloor Rob zijn partij en liet ook Wil (die op het laatste moment inviel) het punt aan de tegenstander nadat hij wel goede kansen op remise had gehad. Er waren nog twee partijen over en Gerard wist op een fraaie wijze te winnen. Alles hing van mijn partij af, die echter in remise verzandde.
Toch nog even over de kwestie van de invaller: Agus was opgesteld, maar had de mail van mij niet gezien omdat deze gelijk bij de spam terecht was gekomen!? Dat kan er van komen als computers beslissingen gaan nemen... Hou dus ook de spam in de gaten!
Wim Bergers

Geen opmerkingen: